Stránky

pátek 23. srpna 2013

Chrastidlo - challenge u Didi

     No to zase Didi měla co vymyslet! Teda sorry, Verča. Chrastidlo jako podmínka pro challenge na Pretty Papers. Inu, zapojím se, výherce se určí losováním, tož uvidíme.

     Jak se vlastně takové chrastidlo dělá?
1. Asi 2 dny před vyhlášením challenge si koupíte v obchodě razítko, po kterém toužíte už dávno, ale bylo vám líto těch peněz. A zrovna už vás lítost přešla:)

2. Následně chcete razítko vyzkoušet s různými druhy razítkovacích polštářků (staz-on, versamark a distress). Natiskáte to teda všude možně, povybarvujete barvičkama, použijete glitry a další capovinky a necháváte ladem, schnout, trouchnivět.

3. Na blogu objevíte challenge a pod ruku se vám dostane natištěný obrázek. V krabici objevíte korálky a jdete dělat chrastidlo. Samozřejmě zjistíte, že nemáte pěnovku v celku, ale pouze po těch drobných čtverečkách a občas se vám stane, že máte chuť s tím praštit.

4.Vytvoříte chrastidlo a zjistíte, že vám ta pěnovka čouhá!!!Naštěstí na BigShotu vyřežete další rámeček a plcnete to tam, zakrýt, vše zakrýt!

5.V tajuplné krabičce objevíte šňůrečku, na kterou chrastidlo přivážete a ověšíte vánočními zvonečky. Paráda!

6.Po eufórii zjistíte, že razítko - chlapec rochnící se v podzimním listí a kulichem, šálou a rukavicemi - se vám k tématu challenge: Úlovky z cest, prostě nehodí..........


A tož se pustíte do tvorby dalšího chrastidla, kde pro změnu nešetříte na korálkách...



Žádné komentáře:

Okomentovat