Stránky

úterý 30. července 2013

A jak to dělám já?

     Lidé, zabývající se scrapbookingem, mají svůj postup při tvoření stránky. Některé (s mužem, krom Tima Holtze, jsem se ještě nesetkala. Ehm s Timem jsem se taky nesetkala:) ), prostě sednou, sáhnou po fotce, papíru, svorce, stužce, kytičce, journaling kartičce a mají krásu nesmírnou. Jiné si vše nachystají dopředu a pak to jen zkompletují. Oběma skupinkám tiše závidím. Níže vám ukážu, jak to dělám já.

1. Vyberu si fotky, které chci použít na stránky.

 2. Následně nebo i během 1) si vyberu sketch, neb jen tak z hlavy to naskládat prostě neumím.

 3. Poté hraboším ve svém "organizéru" na třicítkový papíry. Dvacítkový a patnáctkový papíry mám v krabici. Přemýšlím, že si nakoupím kapsy do alba a ty papíry tam vložím a pak když budu něco hledat, tak budu jen v klidu listovat albem. Btw.  nesnáším oboustranné papíry, neb tak člověk musí vymýšlet zároveň i druhou stranu a krom toho je omezený v umísťování svorek a eyelets:(
 

4. Na své nové Fiskars řezačce od ježíška si nařežu papíry.
 

 5. Když se zadaří i Big Shot si užije.


 6. No a když to všechno slepím, nalepím, odměřím, přeměřím, tak přijdou na řadu písmenka. Většinou si je vyřežu, neb mé písmo je hrozné. Ale je to děsná piplačka.

 A výsledek?
Tož co? Dá se ne?

No a výjimečně jsem si schraňovala výrobce a názvy toho, co jsem použila, ale ten papírek jsem nechala u malýho v pokojíčku, takže zítra :)

A jak jsem slíbila, uveřejňuji materiál použitý k výrobě dvojstrany:

pomůcky:
tužka 3, guma, pravítka, úzká hnědá fixa, manikúrové nůžky, pinzeta, řezačka Fiskars, lepící páska Stick It!-Docrafts, oboustranná páska MILAN, GluePen Sailor 

4 komentáře:

  1. Maruško, ta dvoustrana se Ti moc povedla. A je to super nápad s tou autosedačkou, skvělá myšlenka. Perfektní pozorovat, jak Vítek roste :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju:) Mám spoustu vyvolaných fotek, se kterými nevím, co udělat, tak seriál "Tak šel čas..." se objeví asi na vícero mých projektech. Btw. už se těším na další challenge z PP!!:)

      Vymazat
  2. Super...jsem ani nevěděla že máš blog...tak přeci jen ten fB k něčemu byl...:-) Krásná dvoustránka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klárko, no já ho založila nedávno, kdy jsem se rozhodla, že svoje zážitky budu publikovat nejen na FB. No a místa je tu dost, tož tu hodím i něco ze scrapbookingu. A děkuji za pochvalu.

      Vymazat